Rüyada muhabbet kuş görmek

Rüyada muhabbet kuş görmek dargınların barışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, güzel günler yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuş gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak anne baba ile ters düşüleceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada renkli muhabbet kuşları görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, işlerin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu bulmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, mal ve para kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments