Rüyada aşure pişirip dağıtmak

Rüyada aşure pişirip dağıtmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, büyük başarılara imza atacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada aşure dağıtmak kendi kabuğuna çekileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Rüyada aşure çorbası pişirmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada aşure pişiren birini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure pişirmek ele geçen kazancın azalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments