Rüyada mor zarf görmek

Rüyada mor zarf görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mor zarf gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada mor zarf görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada zarfın içinde kağıt para görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet eder.

Rüyada zarf görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Rüyada mektup zarfı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada üzeri yazılı zarf görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Rüyada gelin arabasından zarf almak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada birine zarf vermek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük zarf görmek çok kötü günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments