Rüyada mor takı görmek

Rüyada mor takı görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor takı gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mor renk takı görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada mor takı görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak üzüntülerin daha da artacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada imitasyon takı görmek iç sıkıntınızın azalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada altın sarısı takı görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yolda takı bulmak zor zamanlar yaşayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada serum takılı görmek kendisine uğur getireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments