Rüyada mor lale görmek

Rüyada mor lale görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor lale gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada mor lale toplamak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada mor lale görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek mevkilerinin yüksek olacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli laleler görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada lale koklamak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada büyük lale görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada sarı laleler görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı lale tarlası görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments