Rüyada mont asmak

Rüyada mont asmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kazancının günden güne azalacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mont asmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Rüyada mont asmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah mont kaybetmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada mont kaban görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mont denemek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin mont giydiğini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada gri mont görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mont bakmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada siyah mont almak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments