Rüyada mızrak görmek

Rüyada mızrak görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yeni malların alınacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalettir.

Rüyada mızrak gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada mızrak görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mızrakla vurulmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın mızrak görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada mızrakla yaralanmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mızrakla birini öldürmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Rüyada mızrakla balık avlamak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada mızrakla adam öldürmek iyi kısmetleri olacağına, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments