Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, işlerinin düzeleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Rüyada arkadaşa misafirliğe gitmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuya misafirliğe gitmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir eve misafir gitmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada başka bir eve misafir gitmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatılı misafirliğe gitmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birine misafir gitmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Devrim DERMAN

Ben bir ruya gordum. Tanidigim bir aile yakinin koyune gidiyorum. Fakat bu yakinimla biraz limoniyiz. Ama evde bulamiyorum. Bu ruya hayirmi sermi?
Selamlar.