Rüyada misafirlerin elini öpmek

Rüyada misafirlerin elini öpmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, sorunsuz geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada misafirlerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Rüyada misafirin elini öpmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafir eli öpmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Rüyada misafirlerin elini öpmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafir öpmek büyük tartışmalar yaşayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada misafirleri öpmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Rüyada misafiri öpmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işarettir.

Rüyada babaanne elini öpmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments