Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kazançlı işlere girileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet eder.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada ahırda yumurta toplamak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yumurta toplamak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hindi yumurtası toplamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yumurta toplamak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments