Rüyada mezarı açmak

Rüyada mezarı açmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada mezarı açmak gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada babanın mezarını açmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının mezarını açmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünü açmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada babasının mezarını açmak başarıları ile tanınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını açmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını açmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, emeklerinin heba olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığı açmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments