Rüyada mezara pislemek

Rüyada mezara pislemek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalettir.

Rüyada mezara pislemek gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada mezara pislemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurt pislemek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada halıya pislemek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada camiye pislemek küfürlü söze, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada denize pislemek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi pislemek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments