Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak hanenizde bolluk olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yarar sağlamayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde namaz kılmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada ateş üstünde namaz kılmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada toprağın üstünde namaz kılmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, rahatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak büyük zorluklar geçireceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments