Rüyada mezarlıkta namaz kılmak

Rüyada mezarlıkta namaz kılmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hikmete kavuşacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta namaz kılmak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, planlarının işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın yanında namaz kılmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada mezarın içinde namaz kılmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada mezar başında namaz kılmak gelirin tükeneceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder.

Rüyada mezarda namaz kılmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada mezar üzerinde namaz kılmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments