Rüyada mezar hazırlamak

Rüyada mezar hazırlamak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar hazırlamak gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar hazırlamak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşına yemek hazırlamak parasının ve canın güvende olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek hazırlamak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada ramazan sofrası hazırlamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, aniden evlilik kararı alacağına inanılır.

Rüyada cenaze yemeği hazırlamak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada meze hazırlamak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kalabalığa yemek hazırlamak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments