Rüyada kendi mezarını hazırlamak

Rüyada kendi mezarını hazırlamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerin alt edileceğine, maddi olanaklarının artacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar hazırlamak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek odası hazırlamak güzel günler için yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına işarettir.

Rüyada banyo suyu hazırlamak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tez hazırlamak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarma içi hazırlamak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafirlere yatak hazırlamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada et hazırlamak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments