Rüyada aslan ve fil görmek

Rüyada aslan ve fil görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, şifa ve moral bulacağına işarettir.

Rüyada aslan ve fil gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada fil ve aslan görmek emrinde insan çalıştıracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada aslan ve fil görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil maketi görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve falında fil görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada fil yakalamak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada fil taşımak büyük başarılar kazanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada fil ölüsü görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada filin koşturduğunu görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments