Rüyada meslekte yükselmek

Rüyada meslekte yükselmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine inanılır.

Rüyada meslekte yükselmek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada meslekte yükselmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet eder.

Rüyada mesleğini yapmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada meslek seçmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada meslek değiştirmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada meslekten atıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada meslek öğrenmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada eski mesleğini yapmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada eski mesleğini görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments