Rüyada ağaç budandığını görmek

Rüyada ağaç budandığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, hem de çok üzüleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaç budandığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada budanmış ağaçlar görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçların budandığını görmek ferahlık veren sözler duymaya, tüm düzenin alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç budandığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işarettir.

Rüyada budanmış ağaç görmek verilen  sözlerin tutulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada ağacı budanmış görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ağaçları budanmış görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada tavuk butu görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments