Rüyada mescidde bulunmak

Rüyada mescidde bulunmak korkularını yeneceğine, eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mescidde bulunmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada mescidde bulunmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mescide girmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada mescit süpürmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada mescid aramak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Rüyada mescidi haram görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kuba mescidini görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada mescit temizlemek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada mescit aramak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments