Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Rüyada kolunu yok görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulur.

Rüyada kolu yok görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada yokus tırmanmak sermayesini kaybedeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada işyerinin yok olduğunu görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kucaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada diş yok görmek üzgün ve karamsar olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments