Rüyada mehdi olduğunu görmek

Rüyada mehdi olduğunu görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mehdi olduğunu gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Rüyada kendini mehdi olarak görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada mehdi görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mehdi olmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada mehdi olduğunu görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mehdi duymak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada mehdinin geldiğini görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, küslerin barışacağına inanılır.

Rüyada mehdi geldiğini görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments