Rüyada maymun görmek

Rüyada maymun görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada maymun gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kedi ve maymun görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun yakalamak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Rüyada maymun pişirmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada kendini maymun olarak görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada maymun doğurmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada eve maymun girdiğini görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret eder.

Rüyada maymundan korkmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada maymuna benzemek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments