Rüyada mayhoş elma yemek

Rüyada mayhoş elma yemek refah düzeyinin yükseleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, işlerinin çoğalacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mayhoş elma yemek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Rüyada mayhoş elma yemek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı büyük elma yemek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Rüyada sulu elma yemek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, kazancın az da olsa yitirileceğine işarettir.

Rüyada dalından elma alıp yemek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı elma yemek bolluk içinde yaşamaya, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru elma yemek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments