Rüyada maydanoz istemek

Rüyada maydanoz istemek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sağlığının da bozulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, bazı konularda önayak olunacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Rüyada maydanoz istemek gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada maydanoz istemek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz suyu görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz kesmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek bazı radikal kararlar alınacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz ve marul görmek isteklerine kavuşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz yediğini görmek şansının da açık olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada maydanoz sulamak başarıdan başarıya koşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada birinden maydanoz almak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments