Rüyada mavi sakallı adam görmek

Rüyada mavi sakallı adam görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, örnek insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi sakallı adam gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi sakallı adam görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Rüyada sakal adamlar görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine tabir olunur.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sakallı adam görmek ekmeğinin çoğalacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal bir adam görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments