Rüyada mavi renkte etek görmek

Rüyada mavi renkte etek görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte etek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada mavi renkli etek görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte etek görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Rüyada mavi renk etek giymek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi mini etek görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kot etek görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun mavi etek giymek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek başarının ve mutluluğun geleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek çok zor günler yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments