Rüyada mavi renk giymek

Rüyada mavi renk giymek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk giymek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada mavi renk etek giymek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk elbise giymek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkte elbise giymek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işarettir.

Rüyada mavi renk bluz giymek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, huzursuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments