Rüyada mavi mürekkep görmek

Rüyada mavi mürekkep görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına inanılır.

Rüyada mavi mürekkep gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi mürekkep görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işarettir.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkep yutmak işinden uzaklaşacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine alamet eder.

Rüyada mürekkep dökmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek insanları hak yoluna çağıracağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments