Rüyada kirli fincan görmek

Rüyada kirli fincan görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, planların tutmayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli fincan gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek umutlarının kırılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli fincan görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada türk kahvesi fincanı görmek hayal kırıklığına, kazancının ilk önce azalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni fincan görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada altın fincan görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sorunlarını çözebileceğine inanılır.

Rüyada fincanda kahve görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fincan görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret eder.

Rüyada sarı fincan görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments