Rüyada değerli taş toplamak

Rüyada değerli taş toplamak her şeyin sarpa saracağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, makama ve rızka sahip olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, mallarının artacağına rivayet eder.

Rüyada değerli taş toplamak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada değerli taş toplamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yüzünün her daim güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada değerli taşlar toplamak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada değerli taşı görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet eder.

Rüyada değerli taş çalmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments