Rüyada askerle yemek yemek

Rüyada askerle yemek yemek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada askerle yemek yemek gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada askerlere yemek yapmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulur.

Rüyada askere yemek yapmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerde yemek yemek çok büyük bir üzüntü duyacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret eder.

Rüyada askerden tokat yemek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada asker yemek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker yemeği görmek kötü yola sapmayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerle yemek yemek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işarettir.

Rüyada askerlere yemek vermek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hülya KORUN

Ruyam askerleri görüyorum askerlerin üzerine uçakla ates ediyorlar kaçın diye bağırıyorum askerinkomutani bana doğru geliyor nere gidek diyor bende kenara diyom sonra bunları alıyım ablamin evine doğru götürüyor birde baktımki evbenim ev ve askerlere yemek yapıyorum pirinç pilavı salçalı sofra açıyorum gelin yeyin