Rüyada mavi ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada mavi ayakkabı giydiğini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada mavi ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ayakkabı giydiğini görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek hem de sevdiklerinin olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments