Rüyada abi abla görmek

Rüyada abi abla görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, gözden düşeceğine alamet eder.

Rüyada abi abla gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada abla ve abi görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada abi ve abla görmek kötü günler görüleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada abla abi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada abi abla görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kazancının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi anne görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada abinle evlendiğini görmek haneye dertlerin gireceğine , herkesin takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiyi öldü görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada anne baba abi görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments