Rüyada masa örtüsü satın almak

Rüyada masa örtüsü satın almak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü satın almak gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada masa örtüsü satın almak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, büyük bir makama geleceğine delalet eder.

Rüyada masa örtüsü yıkamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kulluk derecesinin artmasına alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada masa örtüsü işlemek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments