Rüyada mantı hamuru yoğurmak

Rüyada mantı hamuru yoğurmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ekmeğinin de artacağına, umutlarının tazeleneceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada leğende hamur yoğurmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah hamur yoğurmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işarettir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada hamur yoğurmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments