Rüyada mal satıp para almak

Rüyada mal satıp para almak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada mal satıp para almak gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Rüyada mal satıp para almak neşeli zamanların yaşanacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satılan malı geri almak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada mal satın almak sermayesini riske etmeyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada mal kesmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mal paylaşımı görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada haram mal görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına işarettir.

Rüyada yerli malı görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bir malını satmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments