Rüyada makinada çalışmak

Rüyada makinada çalışmak zor zamanların böylece geride kalacağına, düşmanına galip geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada makinada çalışmak gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada makinada çalışmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır makinası örtüsü görmek çok sayıda borca gireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada elini makinaya kaptırmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada dikiş makinası görmek ağız tadının yerine geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski dikiş makinası görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada nakış makinası görmek geçim derdinin kalmayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Rüyada makinaya çamaşır atmak borçlarının kapacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada örgü makinası görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments