Rüyada askeri okula gitmek

Rüyada askeri okula gitmek bunu şeref sayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada askeri okula gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada askeri okula gitmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada askeri okul görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Rüyada askeri okula girmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada askeri okulda okuduğunu görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine yorulur.

Rüyada askeri okulu görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada askeri okul kazanmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada askeri okulda okumak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada askeri okulu kazanmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melih

Rüyamda askeri okulu kazanmış eğitimlere katılmak için okula gelmiştim. Eğitim subayı ile oturup konuştuk ranzada, değişik bir rüya idi.

Melih

Teşekkür ederim. Saygılarımla,

Güneş

Rüyamda ben büyük bir ikilem içindeydim deniz harp okulunu kazanmıştım ama gitmek için tereddüt ediyordum sonra neyse deyip büyük bir askeri gemiye biniyordum ve o anda gerçekten olmak istediğim yerin burası olduğuna karar veriyordum hemen herkesle tanışmak için can atıyordum ve abimler orda okumamasına rağmen onlar da orada okuyorlardı

Güneş

Çok teşekkür ederim

Berke

Birkaç gün önce msü puanım açıklandı puanım hepsine yeterli aklımda askerlik yoktu
Dün rüyamda 3 tanımadığım kişiyle yola çıkıyorduk dördümüzde askeri okula gidecektik kazanmışızn zorlu yollar vardı kazılmış hep birileri tutuyordu geçmemiz için en son trene binip zor şekilde ondan indik okula geldik hepimiz dağıldık ben sınıfımı ararken rüya bitti
Sizce nasıl bir mesaj mülakatlara girmem için mi başka anlamlarda var mı

Harun

Ben normalde jandarma uzman lığı kazandım şuan eğitim çağrısını bekliyorum rüyamda da bir anda gece vakti çağrı geldi ertesi gün ben eğitim yerimdeydim rütbeli 1 2 hoca vardı bize bişeyler anlattılar bitane kağıda istediğinixi yazın dediler günlük gibi sonra da uyandım