Rüyada askeri okulda okuduğunu görmek

Rüyada askeri okulda okuduğunu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, durgun giden işlerin açılacağına, sıkıntıların azalacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada askeri okulda okuduğunu gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada askeri okulda okumak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada askeri okulda okuduğunu görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri okul kazanmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Rüyada askeri okula gitmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, eğer işsizse iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada askeri okulu görmek rakiplerini yeneceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Rüyada askeri okulu kazanmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada askeri okul görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada askeri okula girmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments