Rüyada askeri helikopterin düştüğünü görmek

Rüyada askeri helikopterin düştüğünü görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri helikopterin düştüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada askeri helikopterin düştüğünü görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada askeri helikoptere binmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri helikopter görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada düşmüş helikopter görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada helikopter denize düştüğünü görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada helikopter düşmesini görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşen helikopter görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada helikopterin eve düştüğünü görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ömrün uzun olmasına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan

Hocam rüyamda balkonda gökyüzünde bir ışıltı gördüm ve bakayım dedim, baktığım zaman bir askeri helikopterin bir anda alev alıp oturduğum yere yakin bir mevziye düştüğünü gördüm ve helikopterden art arda 3 4 patlama geldi. Helikopterden çok fazla fişek ve füze rastgele ateşlenmeye başladı. Bende içeride babama seslenmek amaçlı yanına gittim, namaz kılıyordu olayı söylediğim zaman namazı yarıda kesip dışarı bakmak için balkonlu oda kısmına geldi. Helikopterden hala fişek ve füze çıktığı için fişekten çıkan bir kül kırılan penceremizden içeri girdi hatta. Olaylar durduğu zaman ne kadar babam istense ve uyarsa bile evden helikopteri görmek için camı açtım sonra babamda gördü ve hatta bela okumuştu düşürenlere. Tam o sırada ekmek taşıyan yaşlı bir teyze önümüzden geçti ve olaylardan haberi yoktu veya umursamıyormuş gibi bir hali vardı ve ardından patlamalardan korkan sokak köpeklerinden 6 7 si evimizin önüne doluştu ama onlara kapıyı açmadım, içeri girecek olanlar için hazırda durdum derken rüyam bitti. Anlamını çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

busra

merhaba , rüyamda askeri helikopterin bahçemizde boş alana düştüğünü ve içinde 4 askerin yaralandığını gördüm .
biz sadece balkondan izleyip ambulansı aramaya calısıyorduk