Rüyada lokum hediye etmek

Rüyada lokum hediye etmek tövbelerin kabul olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokum hediye etmek gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada lokum hediye almak başarıların devamlı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum hediye etmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada türk lokumu yemek rahata erileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işarettir.

Rüyada bisküvi lokum görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada lokum şekerleme görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Rüyada lokum verdiğini görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada lokum ve şeker görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments