Rüyada leğende çamaşır görmek

Rüyada leğende çamaşır görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işarettir.

Rüyada leğende çamaşır gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada leğende çamaşır görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır leğeni görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulur.

Rüyada leğende yemek görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğen dolusu su görmek büyük kazançlar getireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı leğen görmek en küçük sorunda parlayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada bulaşık leğeni görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments