Rüyada kuyunun ağzını kapatmak

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada kuyu kapatmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuyu kapatmak rahatının kaçacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak kabeyi görmek gülmeye hasret kalacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ağzını kapatmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments