Rüyada küs kişiyi görmek

Rüyada küs kişiyi görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kendi geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada küs kişiyi gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada küs olduğun bir kişiyi görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğumuz kişiyi görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bunun şans olacağına delalettir.

Rüyada küs olunan kişiyi görmek hayatından çıkaracağına, kendisine fırsatlar yaratacağına yorulur.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, vefalı bir insan olacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak bazı zevklerinden geri kalacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyi görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments