Rüyada küs olduğun birine selam vermek

Rüyada küs olduğun birine selam vermek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, terslik yaşayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlara selam vermek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, parasının ve malının da artacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadına selam vermek bir daha işyerine gelmeyeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle selamlaşmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin selam verdiğini görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Rüyada ölen kişiden selam almak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments