Rüyada küs olduğun babanı görmek

Rüyada küs olduğun babanı görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun babanı gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada babayla küs olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı küs görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu babasını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını küs görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, başarılarının tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun babanı görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada babaya küstüğünü görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine tabir olunur.

Rüyada babayla küs olmak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın küs olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Senem tunç

Babamla kûstük ve iki aydır görmediğim çocuklarımı görüp öpüp çok mutlu oluyordum