Rüyada küs olduğu birinin evine geldiğini görmek

Rüyada küs olduğu birinin evine geldiğini görmek rakiplerin alt edileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun birinin evine geldiğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birinin evine geldiğini görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Rüyada küstüğün birinin evine gitmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğu birinin evine gitmek aksiliklerin yaşanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun insanın evine gitmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments