Rüyada küs arkadaşınla barıştığını görmek

Rüyada küs arkadaşınla barıştığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada küs arkadaşınla barıştığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşınla barıştığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barıştığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada küs olan birini barıştırmak başarılı olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiyle barıştığını görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada küs olanların barıştığını görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet etmektedir.

Rüyada küs iki kardeşin barıştığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments