Rüyada kuru yeşil ot görmek

Rüyada kuru yeşil ot görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalettir.

Rüyada kuru yeşil ot gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada kuru yeşil ot görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada kuru ot yemek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada kuru ot görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru otları temizlemek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada kuru ot temizlemek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru ot yakmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işarettir.

Rüyada kuru ot toplamak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru ot kesmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments